Förändringar i höst

Vi har idag meddelat eleverna några förändringar som kommer att ske till höstterminen. Vi, Linda och Martina, kommer att sluta på Almers skola till sommaren och börja arbeta på andra skolor. Vi vet ännu inte vilka som tar över våra tjänster, men vi återkommer så fort vi har information om detta. Torbjörn och Monica kommer att vara kvar som en trygghet i arbetslaget. Det kom en del ledsna reaktioner från några barn när vi berättade, så prata gärna med dem därhemma om hur de tänker.

Det här beslutet har inte varit ett lätt beslut att ta, för ni har fantastiska barn som vi verkligen har uppskattat att arbeta med. Dock känns det spännande att få prova på nya utmaningar och den möjligheten råkade infinna sig för oss båda just nu.

Nu är det ju fortfarande fyra veckor kvar innan vi går på ett välförtjänt sommarlov, och vi har en massa saker kvar att göra tillsammans. Anledningen till att vi valde att berätta det här för eleverna redan nu är att de ska hinna vänja sig vid tanken och sedan kunna gå på sommarlov utan en massa funderingar och frågor.

Vänliga hälsningar,
Linda och Martina


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *