Läxor och info för vecka 22

Eftersom eleverna är lediga idag är det ingen som skriver om hur veckan varit, men vi måste ändå passa på och berömma alla elever för hur utflykten till Naturum blev i tisdags. Det var idel glada miner, mycket lek och skratt, och bra fokus vid alla stationer. Härligt! 🙂

Läxor
´Matte: Ingen läxa den här veckan.

Engelska: Texten den här veckan heter ”Out and about in London”, s. 74-75 i Textbook. Glosor ligger på Quizlet och texten på Showbie. Läxan är som vanligt till onsdag för alla klasser och det är också den sista engelskaläxan för det här läsåret.

Vaccination
På tisdag, den 29/5, ska tjejerna ta den andra av vaccinationssprutorna mot HPV-viruset. Skolsköterskorna drar igång redan på morgonen, så det bör vara klart innan lunch. Monica kommer att sitta med som stöd i väntrummet.

Lediga
På onsdag i vecka 23, den 6/6, är det Sveriges nationaldag och vi är lediga från skolan.

Simstadion
Fredagen den 8/6
ska hela åk 5 till simstadion för att göra simtest. Dagen startar som vanligt med lektioner i skolan kl 8.10 och sedan åker vi buss till simstadion kl 10.15. Vi får med oss lunch från skolan, men precis som vid utflykten till Naturum behöver eleverna ha med sig tallrik, bestick, dricka och kanske en frukt/liten fika. Bussen går tillbaka kl 12.45 och vi slutar som vanligt kl 13.00. Glöm inte badkläder och handduk denna dag!

Trevlig helg i solen! 🙂
Torbjörn, Linda, Martina, Monica och Anna


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *