Läxor och info vecka 21

Den här veckan var det ingen elev som kände att de hann skriva vad vi gjort i veckan, så ni får ta med muntligt med era barn. 🙂

Läxor
´Matte: Läxa v 21 ligger på Showbie. Den här veckan är läxan till torsdag, i o m att det är studiedag på fredag.

Engelska: Texten den här veckan heter ”ABBA”, s. 70-71 i Textbook. Glosor ligger på Quizlet och texten på Showbie. Läxan är till onsdag.

Naturum
På tisdag, den 22/5, åker vi till Naturum på Getterön. Det är en heldagsaktivitet som Naturum under flera år bjudit in just åk 5 till. Vi kommer bl a att få vara med om fågelskådning, tipspromenad och ringmärkning. Den här dagen får vi med oss kycklingsallad från köket till lunch, men eleverna behöver ha med sig tallrik, bestick och dricka (ingen läsk) för hela dagen. En frukt eller liten fika kan också vara bra att ta med sig (inget godis). Vi kommer att åka buss fram och tillbaka till Getterön. Dagen startar som vanligt i skolan kl 8.10 och avslutas när vi kommer tillbaka efter utflykten, kl 14.00.

Vaccination
Nu är det snart dags för tjejerna att ta den andra av vaccinationssprutorna mot HPV-viruset. Detta är planerat att ske tisdagen den 29/5 och skolsköterskorna drar igång redan på morgonen, så det bör vara klart innan lunch. Monica kommer att sitta med som stöd i väntrummet.

Lediga
På fredag, den 25/5, är det studiedag och eleverna är lediga från skolan.

Trevlig helg! 🙂
Torbjörn, Linda, Martina, Monica och Anna


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *