Sista veckan!

Nu är det bara en vecka kvar innan vi går på ett välförtjänt och välbehövligt sommarlov. Den här infon fick ni redan förra veckan, men här kommer en uppfräschning av minnet. 🙂

Måndag: vanlig skoldag.
Tisdag: vanlig skoldag på förmiddagen, uteaktiviteter på eftermiddagen. Vi kommer att gå på tipspromenad, leka lite lekar/spela utomhusspel (ta gärna med t ex kubb eller liknande) och eleverna kan ta med sig lite fika att smaska på (ej godis).
Onsdag: vanlig skoldag.
Torsdag: plock och städ på förmiddagen, klassfika (som vi lärare ordnar) och annat mys på eftermiddagen. Eleverna ska också lämna in sina iPads för sommarförvaring denna dag. Ta även med laddaren. Ta gärna med en extra plast-/papperskasse att ta hem saker i.
Fredag: skolavslutning.

Skolavslutningen
Våra rektorer har beslutat att skolavslutningen ska hållas i Brearedshallen i år (visa av erfarenheten från förra årets avslutning… 🙂 ). Det innebär att det blir två avslutningar, eftersom alla inte får plats i hallen samtidigt. För åk 4-6 är det kl 9.00 som gäller som starttid. Vi samlas utanför Brearedshallen kl 8.50. Avslutningen beräknas hålla på max en timme och sedan säger vi glad sommar till varandra utanför hallen innan det är dags för sommarlov. Alltså ingen samling i klassrummet.
OBS! Ur brandsäkerhetssynpunkt finns det en gräns för hur många man får vara i Brearedshallen, så varje elev kan tyvärr bara ta med sig max 2 anhöriga.

Trevlig helg! 🙂
Torbjörn, Linda, Martina, Monica och Anna


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *