Veckobrev v 10

Schackfyran
På måndag är det schackfyran för de elever som har anmält sig. De som inte lämnat 20 kr under veckan måste ha det med sig till tävlingen. De elever som är med måste också ha egen lunch med sig, då vi inte hinner tillbaka till skolan för att äta. Martina och Monica kommer att vara kvar i skolan med de elever som inte ska delta i tävlingen.

Idrott
Nu kommer eleverna att ta sig till och från idrotten i Brearedshallen på egen hand igen, helst med cykel, men har man ingen går det bra att gå.
Elever i 4A och 4B som deltar i schackfyran har ingen idrott på måndag, men övriga ska ha cykel och hjälm samt idrottskläder med sig.

Skolbio
Onsdag 22/3 ska vi på Skolbio. Då måste alla ha cykel med sig. Har man inte det kan man inte följa med, utan får stanna på skolan och vara med i en annan årskurs. Vi har inte möjlighet att hjälpa elever att ordna detta på morgonen då lektionerna har börjat.

Läxor
Engelska: A Lot of Ice Cream and Sweets s 56-57, samt glosor på Quizlet.
Matte: Ingen speciell läxa, men vi testar multiplikationstabellerna varje tisdag och de som inte är säkra på dem bör öva, antingen på nomp eller www.klaxit.se.

Trevlig helg!
Martina, Morgan, Monica och Linda


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *