Veckobrev v. 49

Den här veckan rusade på extra snabbt, kanske p g a att det var studiedag i måndags. Nu är det bara drygt en vecka kvar innan vi får en välförtjänt paus i skolarbetet, men vi har fortfarande en hel del kvar att göra innan vi får lov.

På måndag, den 12/12, kommer trivselledarna att cykla iväg till Bruket och bowla, som tack för arbetet de gjort i höst. Dessa elever behöver alltså ha med sig cykel och hjälm denna dag. De åker direkt på morgonen och beräknas vara tillbaka i skolan ca kl 10.30.

På tisdag, den 13/12, är det Lucia och då kommer vi att få se ett stämningsfullt uppträdande av våra elever i åk 8 och särskolan.

På onsdag eftermiddag kommer vi att julpyssla lite under sista lektionen.

Måndagen, den 19/12, kommer vi att cykla till Rosenfredsskolan för att titta på niornas musikal. Cykel och hjälm även denna dag! Om någon inte har möjlighet att ha med cykel så behöver ni meddela detta i god tid.

Tisdagen, den 20/12, är det dags för julavslutning. Förmiddagens lektioner är som vanligt, men efter lunch bryter hela skolan för att ha en gemensam avslutning. Då kommer eleverna att delas upp i tvärgrupper och gå en tipspromenad tillsammans. Vi kommer också att sjunga julsånger och ha lite mys i klassrummen.

Sista läxorna för terminen:

Engelska: Textbook s. 79-80 (om julen) + glosor på Quizlet
4a och 4c har läxan till onsdag.
4b har läxan till fredag.

Matte: Läxa 4a, b eller c på NOMP. Efter additions- och subtraktionsdiagnoserna visade det sig att några elever behöver träna mer på detta och de har då fått sådana övningar i läxa. Övriga har textuppgifter att lösa istället. Alla har alltså inte samma läxa!
Läxan ska vara klar på fredag för alla.

Ha en trevlig helg!

Morgan, Linda, Monica och Martina


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *