Veckobrev vecka 23

Under veckan har vi arbetat med:
Svenska: Eleverna har skrivit klart ”Den magiska dörren” och läst upp dem för varandra i smågrupper. Riktigt bra jobbat! 🙂
Matte: Repeterat olika områden som eleverna behöver träna mer på.
Engelska: Pratövning, tittat på film på engelska
SO: Haft religionsprov och även tränat inför detta.
NO: Eleverna har gjort klart arbetet i Keynote om ett valfritt djur. Detta ska redovisas i början av nästa vecka.

Sista veckan:
Måndag till onsdag är det vanliga dagar och vi följer schemat.

Torsdag städar vi ur lådorna och eleverna får ta hem det som ska tas hem. Ta gärna med en större påse att bära sakerna i. Under eftermiddagen tänker vi att vi går ut och hittar på något kul, förutsatt att vädret är okej. Dagen avslutas ca kl 13.00. Om någon åker buss och behöver vara kvar på skolan till kl 14.00 så är det självklart okej.

Fredag är det dags för skolavslutning.  Eleverna samlas i klassrummen kl 9.30 och vi går sedan ut på skolgården vid kullen för en gemensam avslutning med hela skolan, kl 10.00. Föräldrar och andra släktingar är självklart välkomna att delta i denna. 🙂 Efter avslutningen samlas vi i bandyrinken på skolgården, för att önska varandra en glad sommar.
(Enligt väderprognosen så ser det i dagsläget ut som om vi kommer att få helt okej väder och då kör vi på med avslutningen som det är tänkt. Skulle det dock vara risk för regn flyttas avslutningen till Brearedshallen. I så fall kommer information om detta, både här och på skolans gemensamma blogg, dagen innan.)

För information:
Våra rektorer har beslutat att elevernas iPad ska samlas in under sommaren för att förvaras gemensamt. Se mer info om detta i ett separat inlägg. Vi vill att alla elever har med sig sin iPad och laddare på onsdag, eftersom vi då ska säkerhetskopiera alla iPads. Efter sommarlovet får eleverna tillbaka sina iPads, med alla appar och annat intakta.

Skolan börjar igen måndagen den 21/8 kl. 8.10. Innan dess hoppas vi att ni alla får en riktigt härlig sommar, med mycket sol, bad och lata dagar. 🙂

Trevlig sommar! 🙂

Morgan, Linda, Martina och Monica


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *